Viikko 1



Maanantaina heräsimme
yhdeksältä ja me lähdimme koululle kierrokselle puoli kolmelta. Kierroksessa meni noin kaksi tuntia ja sitten menimme sen jälkeen koululle syömään.
Tämän jälkeen menimme kotiin ja kävimme kaupassa. Tänään myös tajusimme että asunossamme oli kaasuhella ja kukaan meistä ei ollut sellaista ennen käyttänyt, joten sitä oli vähän pelottava käyttää ensimmäistä kertaa.

Tiistaina menimme koululle kymmeneltä. Koululla me esiteltiin itsemme ja ystävystyttiin uusiin luokkakavereihin. Tämän jälkeen meille kerrottiin meidän projektista ja aloitimme brainstormauksen.

Keskiviikkona heräiltiin taas noin yhdeksältä ja menimme kouluun kymmeneen. Tänään meille kerrottiin lisää projektista, joka auttoi meidän brainstormausta. Me keksittiin hyvä idea miten me tehdään projektimme ja opettajankin tykkäsi ideastamme.

Torstaina me aloitimme projektimme tekemisen
kunnolla ja saatiin monia mekaniikkoja toimimaan. Mekaniikat ei toimineet vielä hyvin, mutta ne toimi.

Perjantaina me saimme paljon pelin mekaniikkoja korjattua että ne eivät rikkoneet toisiaan. Menimme tänään koulun jälkeen pitsalle paikalliseen pitseriaan.

Lauantaina ja sunnuntaina me pysyimme asunossamme, kun ulkona oli rankka tuuli ja satoi. Varsinkin sunnuntaina oli ihan hirveä myrsky. Suurimmaksi osaksi pelailimme ja katselimme telkkaria.












Comments

  1. Kylläpä kaikki näyttää niiiiiin upealta👍siisti kokemus varmaan kaikille👍upeaa poijaaaat❤
    T. Minna

    ReplyDelete
  2. Hienoa että ootte asettunut taloksi😊Muistakaa olla tarkkoja kaasuhellan kanssa ja noudattaa käyttö ohjetta🤔Kaasu on hyvä renki mutta huono isäntä💥.Hienoja kuvia👍Tsemppiä kaikille🤗

    ReplyDelete

Post a Comment