Viikko 6

Maanantai Meidän piti tänään hajaantua eri pöytiin luokassa, että keskustelisimme luokkakavereillemme enemmän.

Tiistai Ihan perus päivä mentiin koululle tekmään projektia, käytiin koulun jälkeen kaupassa ja menimme kotiin.

Keskiviikko Menimme tänään käymään Leeuwardenissa, koska tänään meillä ei ollut koulua. Oli niin hyvä sää ettei tarvinut edes takkia käyttää ja silloinkin meinasi tulla kuuma. No kävimme museossa, kävelimme kaupungilla ja söimme kfc:tä. Kfc:ssä oli yllättävän hyvä asiakaspalvelu ja ennenkuin olimme lähtemässä meiltä kysyttiin että mistä olemme kotoisin ja saimme ilmaiset jäätelöt.

Torstai Meillä alkaa pikkuhiljaa loppumaan asioitten tekeminen meidän projektiin.

Perjantai Tänään keskustelimme että kannataisiko meidän mennä suomeen aikaisemmin kun oli suunniteltu. No päätimme että se olisi ihan hyvä idea. Saimme myöhemmin tietää että meillä on uusi lento mikä lähtee sunnuntaina.

Lauantai No tänään oli meidän vimmeinen kokonainen päivä alankomaissa ja vietimme sen pakkaamalla. Saimme myös tänään tietää että kaikki Alankomaan koulut suljetaan seuraavaksi kolmeksi viikoksi.

Sunnuntai Eevert haki meidät tänään noin puoli kymmeneltä ja vei meidät lentokentälle. Lentokentällä kaikki meni hyvin ja lento oli ajallaan. Lento oli suomessa jopa 15 minuuttia aikaisemmin kun mitä olisi pitänyt. Kun pääsimme Suomeen haimme laukkumme ja hajaannuimme omiin kyyteihin. Tulemme olemaan seuraavat 2 viikko koti karanteenissa. Jatkamme projektia kotona. Tämä oli todella hieno kokemus asua Alankomaissa ja kokea erilaista kulttuuria.




















Comments

  1. Hienoja kuvia ja viikon tekemisetkin tuli esiin😊Hieno päätös että tulitte aikaisemmin kotio päin👍Everitille pisteet et heitti teidät suoraan kentälle👍Ja hienoa että nautitte reissusta mikä ikävä kyllä loppui hieman aikaisemmin kuin oli tarkoitus🙂

    ReplyDelete

Post a Comment