Viikko 2



 Maanantai menimme koululle tunnin liian aikaisin, mutta sitten kun pääsimme luokkaan niin aloitimme projektin tekemistä. Koulun jälkeen kävelimme kaupungin keskustaan ostamaan ruokaa, koska meidän lähikaupassa on kalliimpaa. Tänään oli todella tuulista.

Tiistaina kouluun yhdeksältä jatkamaan projektiamme. Saavuimme Dractheniin bussilla ja vieläkin oli todella tuulista. Saimme tänään tehtyä projektiimme mekaniikan joka tallentaa tietoa.  Kun olimme kävelemässä kotiin huomasimme kaupan pihalla kyltin jossa näkyi tarjous kaksi pitsaa yhden hinalla, joten kävimme ostamassa pitsaa perjantaille.

Keskiviikkona me työskentelimme kotona, koska koululla oli vapaapäivä. Emme oikeastaan käyneet tänään missään, koska ulkona satoi. Teimme ruokaa ja teimme projektia noin 6 tuntia.

Torstaina veimme meidän pyykit koululle pestäväksi, koska meidän asunossamme ei ole pyykinpesukonetta. Emme olleet kyllä varmoja että pestäänkö niitä edes, mutta meille sanottiin että koululle voidaan viedä pestäväksi.

Perjantaina kun menimme kouluun kävimme katsomassa onko meidän pyykeille tapahtunut mitään. Ne olivat vain liikkuneet pöydältä pois ja pusseja ei ollut avattu. Eli meidän pitää varmaan mennä pesemään ne jonnekkin muualle, koska ensi viikolla on loma ja ei ole enää hirveästi aikaa pestä niitä koulullakaan.

Lauantaina ja sunnuntai vietettiin sisätiloissa, koska sää oli vieläkin todella huono. Ainoa erityistä mitä tehtiin oli se että pelattiin perjantaina pokeria. Suunnitelemme ensi viikolla enemmän keskustaan menemistä, koska täälä on hiitholoma ja teemme projektiamme kotoa joten meillä on enemmän aikaa mennä kaupungille.









Comments

  1. Ihan hyvää tekstii.Hienoa että projektinne edistyy😊Toivottavasti löydätte sieltä jonkin sortin pesulan ni saatte pyykit pestyä🙂Eipäs ne koululta sanonu et tuokaa ajoissa pestäväks ni kerkeää ennen lomia pestä😣

    ReplyDelete

Post a Comment