Viikko 4

Maanantai Palattiin viikon "loman" jälkeen koululle tekemään projektiamme. Mentiin taas koululle tunnin aikaisemmin, muta tällä kertaa meille avattiin ovet. Päivä meni hyvin niin kauan kun piti lähtä takaisin asunolle ja ulkona satoi hyvin paljon. Käytiin myös nopeasti kaupassa.

Tiistai Mentiin taas koululle tekemään projektia. Aamulla satoi vähän, muuten oli aurinkoista ja vähän tuulista.

Keskiviikko Jatkoimme projektin tekemistä koululla. Koulun jälkeen kävimme nopeasti kaupassa ostamassa lisää juomista. Asunollamme otettiin rennosti ja katselimme telkkaria ja pelailimme.

Torstai Teimme projektiamme koululla. Vaihdettiin meidän bussikortit kuukautis maksuun, koska se tulee halvemmaksi. Huomenna meillä on suunitelmassa käydä kaupungilla syömässä.

Perjantai Tänään oli hyvä sää joten kävimme kaupungilla syömässä ja vietettiin illalla Eemilin syntymäpäivää.

Lauantai Kolme neljästä sairastuivat tänään nuhaan. Oleskelimme sisällä ja ei tehty mitään erikoista.

Sunnuntai Ei satanut tai tuullut liika joten kävimme lenkillä. Kun pääsimme takaisin asunollemme alettiin tekemään ruokaa. Tänään syötiin kanaa ja riisiä. Toivottavasti ensi viikolla ei sataisi hirveästi joten olisi enemmän mahdollisuuksia käydä kaupungilla.

Comments

  1. Ikävää tommoset huonot kelit😟Ei ne kyl motivoi paljon mihinkään lähtä😟Toivotaan parempia kelejä niin pääsette ulkoilmaan enemmän🙂Paranemista kaikille🤧Voimia ja jaksuja💪👍

    ReplyDelete

Post a Comment